donderdag 16 december 2010

Jippie, gelukt....

Hij is klaar en hangt, alleen nog even een andere lat erin, deze is een ietsiepietsie te lang.

Verder is het heel gezellig hier in huis met 2 opgewonden loopse honden. Shirley hangt regelmatig bovenop Quinty, en die kijkt dan zo zielig, zo van: wat moet ik hier nu mee.....

Fijne dag,
Annelies

13 opmerkingen:

katrien zei

Prachtg is ie.En nog net op tijd voor de kerstdagen.

Willeke zei

Jippie, gefeliciteerd! De Scandinavian Christmas is prachtig geworden. Geniet er van!

Nelleke zei

Hallo Annelies je quilt is erg mooi geworden ik wou dat ik zover ermee was op het moment heb ik hem voor de helft doorgepit.Wat heb je toch een schitterende poes.Veel succes met de honden.Groetjes Nelleke

jacq zei

wat is die toch mooi!
ene erg leuk dat we puck regelmatig op je blog zien, ik liet de foto aan Alice zien en ze wist gelijk dat het brammetje z'n zusje was.

Mascha zei

Gefeliciteerd. Leuk dat de quilt op tijd af is.
Groetjes Mascha

Guusje, zei

Wat is je scandinavian mooi geworden, prachtig daar kun je trots op zijn, de quilt waar de kat op ligt vind ik ook mooi.

Francien zei

Zag je prachtquilt net op het pb dus ben maar gelijk hier komen kijken en het is een schitterende quilt geworden Annelies...wat een leuk blog heb je... dus ik ben je gelijk aan het volgen als je het goedvind....groetjes Francien.

Cisca zei

Prachtig is je Scandinavian Christmas geworden. Mooi op tijd klaar. En de andere is ook al zo mooi, de poes trouwens ook, rood, is het soms een kater? Succes met die twee loopse honden!
Groetjes, Cisca

Miranda zei

Wat is het toch een gezellig warm quiltje geworden! Helemaal op tijd klaar zo met de feestdagen....vind trouwens die kerstcavia's geweldig....jullie kerstdiner soms? had afgelopen zomer gehoord dat ze in Peru op de menukaart staan.....zielig hoor!

Shirley zei

Een enige quilt is dat geworden, en dan jullie kat, wat een fotomodel!

goof zei

Wat een BJOETIE!!

Rina zei

Wat is hij mooi geworden en ook nog mooi op tijd klaar. Ik ben nu halverwege en hoop dit weekend een flink steekje te kunnen maken.

saramshobby zei

zeer mooi gedaan, doe zo voort.

www.saramshobby.blogspot.com
mvg saramshobby