maandag 9 juli 2012

Zuiderzeemuseum en meer

Afgelopen vrijdag hadden de kids al vakantie en zijn we met de trein naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen geweest. Je kan vanaf het station met een boot naar het museum toe. Jammer dat het weer toen nog heel erg tegenviel en we geen jas bij ons hadden, brrrrr.....
Gelukkig klaarde het later op en kwam de zon tevoorschijn.
We vonden het allemaal een heel leuk museum en zeker voor herhaling vatbaar, alleen jammer dat het zo'n eind weg is.En ons "Marker" meisje.


's Avonds, toen we nog niet zo heel lang thuis waren, kwamen er 2 luchtballonnen heel erg laag over, ze konden nog maar net de rivier oversteken.
Gisteren was er een feestmarkt bij ons in het stadje, jammer dat het weer zo heel erg tegen viel, maar het was toch heel erg leuk.

Vandaag is dan echt de vakantie begonnen en morgen en woensdag gaan ze naar het bouwdorp. Ben benieuwd hoe ze dat vinden, het is voor hun de eerste keer.

Fijne maandag,

Annelies

6 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Leuke dingen, en inderdaad, het is wel steeds jammer van het weer, je moet alles wel tussen de buien door den.

Handige Handjes zei

Fijne vakantie! En wel spectaculair, die luchtballonnen zo laag over de Lek.....

Conny's-blog zei

Dus jullie al een gezellig daggie uit erop zitten. Leuk en nog wel met de trein, vonden ze vast geweldig.................gr.Conny

Ineke Hulzebos zei

Ja, zuiderzeemuseum is erg leuk, ben er ook zelf nog niet zo lang geleden geweest. Oei, wat gaan die luchtballonen laag, bijna in het water ;-)
Groetjes

sylvia zei

fijne vakantie!!!

jolanda zei

Hopelijk was het een beetje droog zodat ze lekker hebben kunnen bouwen in het bouwdorp. Fijne vakantie nog!!