maandag 2 juli 2012

UFO-dag

Afgelopen zaterdag had ik een UFO dag in Hagestein. En inderdaad, ik heb van lossen blokken een top gemaakt, nu nog sandwichen en quilten. Helaas kan ik nog geen foto van de top maken, want er is niemand die hem even op kan houden, Zou het maar niet aan de honden vragen.
Jammer genoeg kon ik niet de avond blijven, want we hadden nog een 40 jarig huwelijksfeest, wat gelukkig ook heel erg gezellig was. We waren zondagochtend vroeg weer thuis, maar tjeee, dat zijn we toch echt niet meer gewend om zo laat naar bed te gaan.

Nog 1 weekje school en dan hebben de kids 6 weken vakantie, is wel nodig ook, ze zijn zeer moeilijk wakker te krijgen 's morgens. Heerlijk ook om 6 weken lang niet op de klok te hoeven leven, nou ja, werk wel gewoon door in de vakantie, dus wel vroeg op blijven staan.

Verder doe ik wel wat aan quilten, maar niet echt veel om jullie al te laten zien.

Groetjes en nog een fijne maandag,

Annelies

ps, ik heb de woorddinges :-)  er weer opgezet, kwam veel rotzooi binnen

5 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

Chips,.. de woorddinges er weer op,..
;o)

Oh heel wat ufo's liggen er hier ook. Ik kan jaren vooruit,..

Klaske zei

Effe afkloppen, maar ik heb haast nooit een spambericht, een hele enkele keer maar die komt niet op het blog,die zet blogger al bij de spamreacties...

Nelleke zei

hallo Annelies leuk om eens een actiefoto te tonen dat je aan het werk bent met de machine.Groetjes en een fijne week Nelleke

Cisca zei

Wat leuk, zo'n Ufo-dag, en met de naaimachine gaat het ook lekker vlug. Leuke foto ook.
Dat vond ik vroeger ook al zo heerlijk, die vakanties, en niet op de klok te hoeven werken. Na de vakantie vond ik het dan ook altijd weer fijn, als er weer regelmaat kwam.
(Het is wel een moeilijke woorddinges!)
Groetjes, Cisca

Erna Peekel zei

Goed idee zo'n ufo dag.