vrijdag 15 april 2011

de tas

15 april, eindelijk mag ik mijn zelfgemaakte tas laten zien. We hebben de tas met een aantal gemaakt en Marie-Joze gaf ons  stapsgewijs instructies. Dit is de mijne geworden
Zelf vind ik hem goed gelukt, al zijn er wel wat dingen die ik de volgende keer anders doe. Maar voor een eerst tas is die erg leuk geworden.

Afgelopen woensdag kwam ook mijn Pasen ruil pakket binnen , helemaal uit België van Linda. Jullie krijgen de inhoud op 2e paasdag te zien, maar het is heel leuk wat er allemaal inzat.
 Mijn pakket voor Katrien is ook woensdag aangekomen in België, en zij is ook erg blij met wat ik gefröbeld heb.

Gisteravond zijn we wezen eten, mijn Canadese schoonzus is over en mijn moeder heeft haar, mijn zus en haar DH, mij en mijn DH uitgenodigd. Dit was speciaal, want zo gul is zij niet vaak. Het eten was erg lekker en het was een gezellige avond, waarbij ik helemaal vergeten ben om foto's te maken.

Jammer genoeg heb ik de hele week al behoorlijk last van mijn reuma en heb niks gedaan deze week. Volgende week beter......

Fijne dag,
Annelies

Misschien mag Daphne morgen afzwemmen voor haar A-diploma. Ik hoor het vanavond op zwemles. Duimen jullie mee voor haar.

4 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Wat een leuke en fleurige tas !

katrien zei

Leuke tas hoor,veel plezier ermee.

Guusje, zei

Wat een leuke tas. Wat een werk, knap hoor. En ik duim met je mee. Leuk dat je schoonzus er is en jullie uit zijn geweest.

Willeke zei

Wat een leuke tas! Veel plezier ermee. En, mag Daphne afzwemmen? Ik ben benieuwd.