dinsdag 25 januari 2011

Van alles wat.....

Het hoge water is weer weg. De Lek en de uiterwaarden zijn weer normaal. Heel erg hoog is het hier niet geweest, gelukkig. De evacuatie van 1995 kwam wel weer in de herinnering en dat hoop ik nooit meer mee te maken.

Met Kyra en Quinty gaat het heel goed. Kyra groeit lekker en Quinty is heel erg lief voor haar. Vorige week betrapte ik beide dames zo.......

Lief he...........
Gisteren zat Kyra aan een oor van Quinty te trekken en vanochtend hing ze aan Quinty's staart. 
En Quinty....die vindt het wel goed.

Afgelopen weken heb ik ook nog 2 blokjes van de Sweet gemaakt. Nu ben ik met een applicatieblok bezig
 Ook ben ik druk bezig om  harten te maken. Een voor de valentijnswap van het Quiltbeetje forum en een voor de hartenruil van Katrien. Ze worden heel erg leuk en schieten al lekker op. Ik kan ze natuurlijk nog niet laten zien. 

Jammer genoeg is mijn verkoudheid nog niet verdwenen en mijn oren doen het ook nog niet goed, maar het is al veel beter dan dat het was.

Sinds zaterdag hebben we er een nieuwe cavia bij. Wat een stress zit er in dat beest. Ze kan nog niet bij Pinkie, de andere cavia, want dat wordt vechten. Hopelijk kan het over een tijdje wel.
De cavia heet Lotje en is zwart met een hele dikke witte streep over haar lijf, net als een Lakenvelder koe.
Gelukkig is ze al wel wat rustiger geworden en niet meer zo bang.

Zaterdag hadden we ook een crematie van een vriend van ons, overleden aan de gevolgen van longkanker op de te jonge leeftijd van 65 jaar.

Nog een ruime 2 weken en ik ga lekker een quiltweekendje weg naar Ermelo. Vandaag heb ik al vast wat dingen klaargemaakt om in dat weekend mee te nemen. En nu ga ik daar weer even mee verder.

Fijne dag,
Annelies

3 opmerkingen:

Cisca zei

Gelukkig, dat het water weer gezakt is. En je Sweet blokjes zijn prachtig. Alvast veel plezier met de voorbereidingen voor je quiltweekend!
Groetjes, Cisca

katrien zei

Mooie blokjes en succes met de hartjes.

Gelukkig is het water gezakt.
Alvast veel plezier op jullie weekend.

Francien zei

Fijn dat het water gezakt is...toch wel heel eng hoor....en de "meiden"schijnen het goed met elkaar te kunnen vinden...wat een leuke foto van hun twee en de blokjes zijn geweldig...heel mooi gedaan...
groetjes Francien.