dinsdag 4 januari 2011

Gelukkig 2011

Dit is mijn eerste berichtje in 2011 en ik wil jullie een heel goed 2011 toe wensen.
Jammer genoeg was er van het vuurwerk weinig tot niets te zien vanwege de mist, maar er was wel veel herrie.

Ik ben nog steeds niet opgeknapt van mijn verkoudheid, ik heb vreselijke hoestbuien. Ik ben vrijdag al naar de huisarts geweest en die heeft me Codeïne tabletten gegeven. Tjonge, geen alcohol gedronken, maar wel het gevoel dat ik veel te veel had gedronken. Gelukkig werken de tabletten wel, maar veel te langzaam naar mijn zin.  Zelfs mijn oren zitten dicht, gelukkig worden die morgen uitgespoten, hopelijk werkt het.

Door al het ziek zijn, heb ik heel erg weinig gedaan. Ben al dagen bezig met een applicatieblok van de Sweet. Het schiet maar niet op. Ben je net lekker bezig, moet je de naald snel veilig stellen, want dan komt er weer een hoestbui aan.

Fijne dag,
Annelies

6 opmerkingen:

Marie-José H zei

Ik hoop dat je snel van je verkoudheid af zult komen. Vervelend dat hoesten. Je hebt toch nog mooie Sweet blokjes gemaakt. En ach, die blijven wel wachten to jij weer verder kunt;-)

Cisca zei

Ik hoop, dat je snel opknapt, Annelies.
Groetjes, Cisca

Jane in Wales zei

O, arm kind, dat is zo'n ellende, al dat gehoest. Wij hadden er voor de kerst ook zo'n last van. Mijn man is nog steeds doof in een oor! Ik hoop dat je je gauw weer wat beter voelt, en dan zien we wel weer die prachtige Sweet blokjes!
groetjes
Jane

Mascha zei

Ach, wat vervelend. Ik wens je heel veel beterschap.
Groetjes Mascha

Johanna Zweden zei

Beterschap,knap maar gauw op, dan kan je gauw weer aan de slag.
Liefs Joke

Willeke zei

Doen je oren het weer?
Ik hoop dat het alweer een stuk beter gaat Mup! Tot binnenkort...