vrijdag 14 januari 2011

Hoog water

Ik weet niet hoe hoog het water nu tegen de dijk staat, ik vind het geen lekker weer om de dijk op te klimmen, maar zo hoog stond het water afgelopen woensdag.


 Gisteren waren de palen al niet meer te zien, evenals de vuilnisbak. Er was nog maar een beetje van het hek te zien, dat zal nu wel onder water staan. Het is wel een hele hoop water wat je nu ziet, en het hoogtepunt is hier nog niet bereikt en daarna komt er weer meer water aan.

Met Kyra gaat het goed, vandaag was ze samen met Quinty aan het spelen. Geen gezicht, die grote Quinty met dat ieniemini hondje Kyra.


Zindelijk is ze nog lang niet, alhoewel.....buiten vindt madam het veel te nat, dus poept ze liever in huis. Alleen willen wij dat ze buiten poept.  Ach ja, een kleinigheidje.......

Woensdagavond hadden we de eerste bee van de Quiltbengels weer bij Hennie. Helaas waren Anita en Trea er niet bij wegens ziekte en andere verplichtingen. Hennie, Willeke en ik hebben lekker gewerkt en later op de avond kwam Trea ook nog even. Ik heb alleen een foto gemaakt van de heerlijke cake bij de koffie.Gisteren kwam ook mijn zelf uitgekozen prijs binnen die ik had gewonnen met mijn kerstboomquilt bij de quiltcontest bij de Quilting Bloggers.


Een compleet pakket om een kerstquilt te maken en meerdere projecten. Ik heb het nog niet helemaal goed bekeken, maar dat vreemde lapje zat er denk ik zo maar bij.

Fijne dag allemaal,
Annelies


8 opmerkingen:

creanita zei

zo te zien, heb ik weer wat gemist......hopelijk ben ik de volgende keer er weer bij......datum geprikt???????

Margreet zei

Oh zeg, dat water staat wel erg hoog hè ! 't Is allemaal maar niks. Wat is jullie Kyra een schatje! Leuk, ze heet net zo als onze Golden Retriever. Groetjes, Margreet

Guusje, zei

Wat staat het water al hoog. Mooie prijzen heb je al ontvangen en wat is Kyra ontzettend leuk.

Willeke zei

Mooie prijs heb je gewonnen!
Ik was vanmiddag ook even (met fototoestel) op de dijk, maar het regende zo hard, dat ik snel naar huis doorgefietst ben. brrr, al dat water..

quilting Jeannet zei

Wat staat het water hoog bij jullie, en is dat jullie brievenbus die daar net boven het water uit steek. Wat heb je een leuke prijs gewonnen.

Els zei

Wat een mooie prijs heb je gewonnen en dan ook nog een leuk extra lappie:)

Miranda zei

Wat een lekker kroelhondje en aailapjes heb je!

Marie-José H zei

Dat ziet wel als héél erg hoog water uit.
Die pup van jullie is om op te eten. Wat een dropje. en ach, geef haar eens ongelijk, wie poept er nu graag in de kou;-)))
Je applicatieblokjes van de Sweet zijn wel erg mooi gemaakt.