zondag 22 februari 2015

lappenmand

Het is nu 3 uur in de nacht en ik kan niet slapen :(

Ik heb de afgelopen tijd in de lappenmand gezeten.  Het begon al een paar dagen moor de kerst,  pijnlijke heup. Bleek dus een slijmbeursontsteking te zijn. Ik heb er een spuit in gekregen, brrr, maar het werkte wel. Gelukkig hadden we geen afspraken staan voor de kerst. Manlief heeft beide kerstdagen gekookt en dat deed hij prima. 
Na de kerst ben ik met fysio begonnen en met mijn heup gaat het nu weer prima. 
De fysio heeft gelijk mijn  armen behandeld, ik heb al heel lang last van een overbelaste arm, nou ja beide armen. Mijn  armen zijn behandeld met naaldjes. Was niet pijnlijk en het heeft redelijk geholpen.  Jammer genoeg doen ze nu weer erg vervelend. 

En eind januari kwam de griep op bezoek, met daar achteraan een longontsteking. Na een kuur is het nog steeds niet over en nu heb ik gisteren Prednison gekregen. Ik voel dat nu wel wat beterder gaat, alleen lukt het slapen niet.
Manlief doet ook gezellig mee, die heeft ook prednison gekregen, nadat 2 andere kuren niet hielpen. 
Ik vind het eigenlijk wel genoeg voor dit jaar.

En door al het ziek zijn, heb ik niet zo heel veel aan het quilten gedaan.
Ik heb al wel 2 affo's dit jaar. De top van beide quilts lagen al jaren op een stapel en die heb ik machinaal door gequilt. Een derde ben ik nu mee bezig, maar die schiet dus even niet op, hopelijk heb ik daar komende week weer wat energie voor.Voordat de griep toesloeg,  heeft Daphne een  slaapfeestje gegeven, en hebben de meiden een sneeuwpop van een sok gemaakt. Het was een heel geslaagd feestje. 
Thomas is met vriendjes wezen  paintballen, ook heel geslaagd

En  ook al was ik ziek, ik ben wel weer een jaartje ouder geworden.  Feestje moet ik nog doen, maar van manlief en kinderen heb ik wel cadeautjes gekregen. 

Tot slot nog een leuke foto die ik vandaag gemaakt heb. En  nu hoop ik dat ik kan slapen,  manlief ligt al een  boom om te zagen, nu ik nog.
Een fijne zondag en tot snel,

Annelies7 opmerkingen:

Cisca Heiden van der zei

Ach, wat een ellende daar bij jullie! Ik hoop, dat het gauw weer beter gaat. Zo'n slijmbeursontsteking in de heup heb ik ook gehad, trouwens ook vele in armen en schouder. Wat een pijn, hè.
Mooie quilts trouwens, fijn als er weer iets af is, hè. En nog gefeliciteerd met je verjaardag, maar dat heb ik geloof ik al op Facebook gedaan. Wat een schattige sok-sneeuwmannen heb je gemaakt voor de meisjes!
Veel beterschap en groetjes, Cisca

Anita Vlijtige Handjes zei

Oh wat een pechvogel. Met dit pretmedicijn moet het goed komen.
Een hele leuke foto!!

Groetjes Anita en heel veel beterschap.

ps de eerste gele kopjes komen al boven de grond!

feltfree på Åsly zei

Een vervelende start van het jaar. Beterschap en hopen dat dat inderdaad alles voor dit jaar was. Je quiltjes zijn erg mooi. Een fijne zondag

Adri Zondag zei

Leuk weer een bericht op je blog het meeste wist ik al maar og een keer beterschap

Ineke zei

Ha Annelies, leuk om weer eens een berichtje van je te lezen, maar wat een pech en al zo lang aan het kwakkelen. Hoop dat jullie snel weer beter voelen. Wat een prachtige quiltjes laat je zien!

Liefs, Ineke

Guusje, zei

Wat naar allemaal. Veel beterschap gewenst. Ik ben ook nog steeds aan het sukkelen nadat ik de griep heb gehad alleen niet zo erg als velen. Met Prednison blijf je ook wakker tenminste die ervaring heb ik. En alsnog gefeliciteerd met je verjaardag je hebt leuke cadeaus gekregen.

Jindi's Cottage zei

Hope you are feeling better...belated Happy Birthday...I love the red/brown "circles" quilt, fabulous..