maandag 11 november 2013

druk gehad

zo, ben ik weer eens :)
Oktober was best een drukke maand op quiltgebied. Zo ben ik 12 oktober naar de leuke en gezellige quiltdag in Helmond geweest. Voor mij was het de eerste keer, maar ik ga vast en zeker de volgende keer weer.


 Ik had wel mijn fototoestel mee, maar die is helemaal niet uit de tas geweest :o. Wel heb ik daar een workshopje gedaan, nou ja een klein beginnetje gemaakt en het verder thuis af gemaakt, engel Sabineke, verkrijgbaar bij haarOp vrijdag 18 oktober zou ik meegaan naar Veldhoven, maar dit ging helaas niet door, toen ben ik 20 oktober samen met een vriendin gegaan. Manlief heeft ons gebracht en is met de kids naar de ontdekfabriek in Eindhoven geweest. Iedereen had dus een super dag.
Ik heb in Veldhoven veel bekenden van Facebook of van een blog weer ontmoet, was weer super. Helaas heb ik die dag weer heel weinig foto's gemaakt.Maar op internet is er genoeg te vinden :)

En donderdag 24 oktober had ik weer de regiodag van het Quiltersgilde, afdeling Rivierenland.
Daar hebben we deze hexagonen gemaakt, leuk om te doen, alleen was mijn elleboog er niet blij mee. Het was veel te zwaar, dus maar met de naaimachine afgemaakt.


Met mijn arm gaat het wel iets beter, maar zo gauw ik iets te veel of te zwaar doe, gaat mijn elleboog gelijk in protest.

Afgelopen weken ben ik bezig geweest met de quiltmand uit dit boek.
foto van internet geplukt, is dus niet mijn mand (dat zijn nog lappen)
 Erg leuk om te maken en ik ben nu de mand in elkaar aan het zetten (tenminste, alles ligt er klaar voor, maar die elleboog.....)

 de knoopjes liggen er nog los op, deze foto's heb ik gemaakt als geheugensteuntje

Ook heb ik diverse kleine projectjes gemaakt, zoals dit schattige rendier wat ik bij die leuke winkel met de A heb gekocht
Zijn maatje, de sneeuwman moet ik ook nog maken.Tot de volgende keer, ik ga zo met de kids naar jonge poesjes kijken en NEE, er komt geen poes erbij :)

Annelies

3 opmerkingen:

Cisca zei

Wat een leuke werkjes op de quiltdagen, Annelies! En die mand, die wil ik ook zo graag nog eens maken! Elke keer als ik bij de Stitch Cottage in Den Haag kom, kijk ik er vol bewondering naar, want daar staat er één. Ik ben benieuwd naar die van jou.
Leuk, je rendier, maar ik heb geen idee, wat de winkel met de A is.
Gezellig, hè, om straks alles weer in de kerstsfeer te brengen!
Het beste met je arm, ik weet er alles van!
Groetjes, Cisca

Conny's-blog zei

Leuke werkjes laat je ons allemaal zien en lief he die poesjes haha................liefs.Conny

Anoniem zei

Wat een geinige rendier! Ja, leuk was de Helmondse dag, ik vind het elk jaar een feestje!