maandag 7 januari 2013

een heel nieuw jaar

Allemaal nog de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Hier is het de laatste tijd weer veel gedoel met de gezondheid van DH. Nadat hij met verdachte hartproblemen met de ambulance afgevoerd was, wat gelukkig allemaal reuze mee is gevallen, cardioloog wil hem niet meer zien.
Daarna is hij weer eens naar de HAP (huisartsenpost) geweest vanwege een zeer pijnlijke schouder, bleek er een slijmbeursontsteking in te zitten.
Zaterdag voor oud en nieuw is hij daar weer geweest en afgelopen zaterdag nog maar weer een keer. Blijkbaar vindt hij het daar gezellig :-)
Deze keer was de ladder waar hij op stond omgevallen/ weggegleden, Dh heeft zich vast kunnen grijpen aan een balk, en daar hing hij 4 meter boven de vloer en de ladder weg. Hij heeft zich dus moeten laten vallen en is op zijn billen terecht gekomen en zijn benen zijn in de ladder terecht gekomen, precies weten we het niet; gevolg pijnlijk stuitje, 2 zwaar geschaafde scheenbenen, vooral links, gelukkig heeft hij niets gebroken. Afgelopen zaterdag is hij voor zijn linkerbeen terug gegaan, been was rood, dik en zeer pijnlijk, zit er een infectie in. Daar heeft hij dus een kuur voor gekregen. Voorlopig vind ik het wel weer genoeg en ik hoop dat de rest van het jaar niet meer zulke gekke dingen gaat brengen.

Vandaag zijn de kids weer naar school, manlief is ook weer aan het werk, dus ik heb het rijk helemaal alleen. Het is wel stil in huis, moet daar wel weer aan wennen. Morgenochtend mag ik zelf ook weer gaan werken, maandag is altijd mijn vrije dag, dus dan begint het normale leven weer.

Of ik op quiltgebied nog plannen heb? Ik wil proberen om wat UFO's weg te werken, en ik ga beginnen aan de nieuwe BOM van Sulky, vind die zo leuk, en verder zie ik wel wat er op mijn pad komt.
In maart heb ik weer het super leuke quiltweekend, dus daar verheug ik me al heerlijk op.

Groetjes,

Annelies


Wie weet hoe ik op mijn tab foto's in mijn blog kan krijgen? Een bericht schrijven lukt goed, maar foto's erin opladen lukt me niet.5 opmerkingen:

Klaske zei

Probeer eens chrome te installeren daar werkt blogger het best op..Met explorer wil het inderdaad niet op de oude manier lukken..

Annelies zei

Ik wens je alle goeds voor 2013 !
Wat maak je allemaal mee. Veel beterschap voor je man, want het zal nog wel pijnlijk zijn.

Bizzy Martine zei

Wat een toestanden allemaal!!! Hopelijk is het ergste nu voorbij en zal de rest van het jaar zonder toestanden zijn. Ik ben gaan kijken naar de BOM van Sulky, mooi hoor!!! Ik heb het alvast gedownload in geval ik er ook aan wil beginnen.
Grtjs, Martine

Conny's-blog zei

Ja zo kan een mens ineens van alles op zijn pad krijgen. Hoop voor jullie dat het inderdaad voorlopig weer genoeg is, dus beterschap. Heerlijk he dat voor uit zicht voor het quiltweekend.................liefs.Conny

Anoniem zei

Ik hoop ook dat dit genoeg pech was voor een heel jaar. Hemeltje lief wat een pech allemaal. Gelukkig gaat het nu beter. Geniet van je vrije dag. Groetjes Wilma