dinsdag 11 december 2012

Lappenmand en meer


Daphne en Thomas hebben een hele leuke verjaardag gehad met ieder een hele mooie taart, gemaakt door een vriendin van mij.

Dezelfde maandag is DH met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de huisarts dacht aan hartproblemen, gelukkig niets gevonden, maar hij heeft nu meer onderzoeken. Nog even afwachten dus, voor de kerst weten we meer.
Zelf heb ik met mijn enkel omhoog gezeten, ik ben alleen maar door mijn enkel gegaan met verstappen, gevolg, scheurtje in een band en rust houden. Gelukkig mag ik bijna weer meer gaan doen.

Ook is de Sint op bezoek geweest, we zijn weer heel goed verwend. Hoe weet die goede Sint toch waar we van houden. ik blijf het knap vinden.

En vandaag is mijn pakketje voor de kerstruil binnen gekomen. Ik ben heel erg verwend en heel blij met mijn cadeautjes. Jullie krijgen het 26 december te zien, dan mogen we onze cadeautjes laten zien op ons blog.

Groetjes,

Annelies

4 opmerkingen:

Willeke zei

Moest je toch nog met je voet omhoog! Die andere lappenmand had je toch wel naast je stoel staan?
Ik hoop dat het met DH allemaal meevalt.

Hermie zei

wat een pech en ik hoop dat het allemaal goed komt met je DH. Wat een ontzettend leuke taarten,super.
Mijn kerstcadeautjes zitten nog steeds dicht.

Guusje, zei

Nog gefeliciteerd met Daphne en Thomas wat een prachtige taarten. Sterkte met je enkel en je man. Ik hoop dat het meevalt. Leuk dat jullie zo verwend zijn door de Sint.

Handige Handjes zei

MMMMM, de taarten zien er erg lekker en leuk uit.
Ik hoop dat jullie snel weer uit de lappenmand zijn....sterkte met Antoon, hoop dat het niks ernstigs is.