zaterdag 3 november 2012

Hehe, eindelijk.....

Ja eindelijk weer eens een berichtje van mij, werd wel weer eens tijd :-)

Afgelopen weken ben ik lekker bezig geweest en hebben we ook best veel gedaan.
Allereerst was er het fruitcorso in Tiel, mijn kinderen hebben aan de kinderwagen mee helpen plakken.
Het was die dag erg warm en mooi weer (8 september) en het corso was super om mee te maken, was voor ons de 1e keer dat we op de tribune zaten. Andere jaren gingen we altijd kijken bij de tentoonstelling van de wagens, maar dit is veel leuker.

De wagen uit Culemborg kreeg de 2e prijs en de 1e prijs van het publiek.

De dag daarna, ben ik met Willeke naar de quilttentoonstelling in Deventer geweest, waar we beide genoten hebben.

Ik had nog 2 treinkaartjes van de Blokker liggen, en natuurlijk op de laatste dag dat die geldig waren zijn we een dagje naar Rotterdam geweest, naar het Maritiem museum met stoomboot de Buffel. wat een leuk museum is dat en die boot, helemaal geweldig
Daarna hebben we ook nog een rondvaart door de haven gemaakt, jammer dat het begon te regenen, maar we hebben een hele leuke dag gehad

Verder ben ik lekker aan het quilten, ben de mandjes van Bunny Hill aan het doorquilten, ik heb al 1 blok bijna klaar. Alle blokjes van de SBS zijn af, nu nog aan elkaar. Ben met de Mysterie van Jules bezig, heb nu 5 blokken af. Zal ze binnenkort eens op de foto zetten. En ik ben druk bezig met de kerstruil, ben er bijna klaar mee, mag ik natuurlijk nog helemaal niets van laten zien, 26 december kan ik het laten zien :-)

Ook ben ik met Willeke naar de tentoonstelling in Woudrichem geweest, we hadden super weer, hebben lekker zonder jas gelopen en dat half oktober. We vonden het een hele mooie tentoonstelling.


Afgelopen donderdag heb ik de regiodag van het quiltersgilde, afdeling Rivierenland gehad, waarbij we welkom werden geheten door Truus. Het was een leuke dag, er staat een leuk verslag bij Conny en we hebben een heel leuk speldenkussen gemaakt. Hier is de show and tell te zien

En deze wil ik jullie niet onthouden :-)


Fijn weekend,

Annelies

5 opmerkingen:

Willeke zei

Toch ondernemen wij nog wel eens wat samen..! Leuk verslag, de foto's zijn goed gelukt. Ik ga zo snel kijken naar de andere verslagen van de regiodag bij de links die je opgeeft.
Relax rastavrouw!

Conny's-blog zei

He weer een heel verslag als je zolang weg blijft heb je veel te vertellen he, leuke foto joh...............gr.Conny

Renee Posthuma zei

leuke dingen heb je gedaan en tof verslag daarover. Je zult wel veel mooie quilts hebben gezien op de tenroosstellingen.

Zo te lezen heb je heerlijk genoten.

Vrolijke groerjes Renee

Handige Handjes zei

Je moet je haar echt zo houden!!! LOL.
Je hebt veel ondernomen, de laatste weken...heel leuk fotoverslag!

Anita - Vlijtige Handjes zei

hahaha heeft ook wel iets

Groetjes Anita