vrijdag 18 mei 2012

OEQC, lammetje en Hemelvaart

Alweer een aantal weken voorbij, de dagen gaan zo snel dat het bloggen er helemaal bij in schiet. Nou had ik de afgelopen tijd ook niet zo heel veel te melden.

$ mei ben ik met 4 andere meiden naar de OEQC in Veldhoven geweest. Bij binnenkomst mocht je een bal in een basket gooien en als je die erin gooide kreeg je een klosje Aurifill. Laat ik er de bal nu heel mooi ingooien, alsof ik dat dagelijks doe.
Ik heb die dag genoten van alle quilts, nou ja bijna alle quilts. De Art quilts zijn niet echt mijn ding. Verschillende bloggers ontmoet en ik heb me heel goed in kunnen houden. ik heb het patroon van deze schattige rendieren gekocht en een meter plakbatist.


Afgelopen woensdag was er bee bij Conny, maar eerst zijn we bij Marja het pasgeboren lammetje de fles wezen geven. Wat vonden Daphne en Thomas dat spannend. Binnenkort gaan ze het nog een keer doen.


En, nee, de quilt voor Daphne is nog niet helemaal klaar. Afgelopen weekend had mijn vinger er geen zin meer in, ik had er een kleine ontsteking aan de top van mijn rechterwijsvinger en dan is het zeer moeilijk om een quiltnaald vast te houden.. Er zat waarschijnlijk een splintertje in mijn vinger wat is gaan ontsteken, niet ernstig maar wel lastig.

Gisteren was het Hemelvaart, een lekkere dag vrij zodat ik heerlijk heb uitgeslapen. Verder de hele dag met DH en kids in de tuin bezig geweest, had alleen niet in de gaten dat het zonnetje zo heerlijk scheen. Je kan nu heel goed zien hoe mijn shirt gisteren zat, daar is het een beetje rood.
En gisterenmiddag kwam er o.a. dit over de dijk, leuk om te zien.
Tot slot nog een paar foto's van de tuin.Fijne dag,

Annelies

6 opmerkingen:

Anita - Vlijtige Handjes zei

Ja Veldhoven was weer genieten. Schattige rendieren.

Inge zei

Wat lief, Thomas en Daphne helemaal serieus de lammetjes aan het voeren!
Mooie foto's van de tuin. Waar blijft die zon nou??? Zo is-tie er, maar dan net zo vlug weer foetsie.
Fijn weekend!

Groetjes,
Inge

Ineke Hulzebos zei

Wat een leuk patroon van de rendieren! Leuk voor de kinderen om de fles aan een lammetje te geven. Groeten vanuit Apeldoorn ;-)

carina zei

Wat schattig dat lammetje, en zo wat een worp! Winje toch mooi even een draadje mee. En je patroon van dat rendier is echt super leuk. Groetjes carina

Willeke van der Heijden zei

Hee, wat zijn die rendieren toch leuk.
Lammetjes zijn altijd lief maar dit lammetje ziet er nu wel heeel schattig uit! Sterkte met je vinger.

Marcha zei

Ook zo genoten in Veldhoven! Lekker je hart ophalen met al het moois!