donderdag 19 januari 2012

Even bijkletsen

Zo, hier ben ik weer.

DH begint weer aardig op te knappen, al is hij nog lang niet de oude, maar het begin is er.
Zelf begin ik ook weer lekker te prutsen, ik heb de SBS weer eens opgezocht. Had er sinds juni 2010 niets meer aan gedaan, dus het werd wel weer eens tijd. Ik heb in 2 weken tijd de hele I-rij  gemaakt. Het is toch wel weer lekker om er aan bezig te zijn, en het eind komt natuurlijk ook in zicht.
I-1 True Lover's Knot
I-2 Winding Ways
I-3 Dutchman's Puzzle
I-4 Anvil

I-5 Mexican Star
I-6 Laurel Wreath
I-7 Right Hand Of Friendship
I-8 Birds in the Air
I-9 Yankee Puzzle
I-10 Rocky Road to Dublin
Ik vind ze weer erg mooi geworden en alleen nog even een strijkbout erover halen.

Met onze Mechelse herder Boris heb ik vele avonturen beleefd. Toen DH in het ziekenhuis lag, klom Boris gewoon zijn kennel uit om het vrouwtje te beschermen, vond ik niet erg. Maar dinsdagavond 3 januari liep Boris niet op het erf toen ik thuis kwam. Toen ik later naar bed ging, ging ik even buiten kijken en geen Boris, hing die gekke hond op zijn kop aan het hek.
Wat was er nu gebeurd, hij was weer eens over het hek geklommen en blijven hangen met zijn achterpoot. Vanwege de pups die we 10 jaar geleden hadden, hebben we toen bij de spijlen een betonmat met fijne mazen gezet. Was Boris met zijn enkel achter blijven hangen, zijn pootje zat terug in een maas en zijn tenen ook weer, dus als het ware was het gevlochten. Boris was heel rustig, ging op iets staan met zijn voorpoten zodat de achterpoot wat ruimte kreeg. Het koste wat moeite, maar ik heb hem los gekregen. Gelukkig was de schade niet groot.
Donderdags moest hij in zijn hok blijven en had ik er een bouwhek gezet. Was die ook al uit gekomen, toen heb ik hem maar in het tuinhuisje gedaan met de deur op slot. Is Boris door het klapraam gekomen. Rare hond......

Afgelopen zondag hebben we afscheid genomen van ons kookclubje. Jammer, maar door omstandigheden moesten we dit doen. Als afscheid hebben we een heel mooi bord gekregen, we zijn er heel erg blij mee, Bedankt allemaal......

Verder heb ik niet meer zoveel te vermelden, alleen dat ik donderdag de 26e een sollicitatiegesprek heb.

Groetjes,

Annelies

8 opmerkingen:

Ell@ zei

Wat nou "niet zo veel te vertellen"? Een sollicitatiegesprek... waar? Wat voor soort werk? Veel toitoi, maar voor die tijd gaan we elkaar nog zien!
Groetjes, Ella

Guusje, zei

Wat een mooi blokken voor je SBs heb je gemaakt en fijn te lezen dat het steeds beter met je DH gaat. Mooi en bijzonder bord hebben jullie gekregen en die Boris dat is me er eentje als ik het zo lees. Alvast succes met solliciteren.

sylvia zei

hallo meis, blij weer van je te horen en....dat het goed gaat!
je bent flink aan de gang geweest, zoveel blokken als je gemaakt hebt!!!
veel succes met solliciteren!!
enne, pas op Boris, wat een capriolen haalt die uit....;)
groetjes, Sylvia

yvon zei

Super blokken mup... Ook hier liggen een aantal blokken waar ik maar niet mee verder ben gegaan. Mar als ik jouw blokken zie... wie weet.....

Ineke Hulzebos zei

Wat fijn dat het beter gaat met je DH. Je hebt mooie blokken gemaakt. Ik wens je heel veel succes met je sollicitatiegesprek, ben alleen erg benieuwd wat voor werk? Groeten van Ineke Hulzebos

Willeke van der Heijden zei

Die SBS moet wel heel mooi worden. Leg alle blokken eens een keer bij elkaar voor een overzichtsfoto, ik ben benieuwd!
Ik ben ook benieuwd waar je gaat solliciteren, in ieder geval heeeeel veel succes!!

Hennie Schutter-Weening zei

Mooie kleuren Annelies.

Renée zei

Mooie blokjes en wat fijn dat het met je DH weer wat beter gaat en dat Boris zijn benauwde avontuur redelijk ongeschonden heeft overleefd.
Heel fijn weekend en vrolijke groetjes Renée