maandag 28 november 2011

Effe bijkletsen

Zo, hier ben ik weer. Ik heb heel wat te vertellen en te laten zien.


Hier is de trui van Thomas klaar en heeft hij hem even aan voor de foto.
Hij kijkt op de foto niet zo vrolijk, maar hij is heel blij met de trui.

Ook heeft Thomas zijn B zwemdiploma gehaald, nu is alleen Daphne nog bezig. Hopelijk mag ze 10 december afzwemmen
Kyra is naar de kapper geweest, nou ja, ik heb gewoon zelf het scheerapparaat  in de hand genomen. Mevrouw bleef met behulp van DH goed stil zitten, het was voor haar de eerste keer. Kyra is 2 weken geleden ook alweer een jaar geworden.


Daphne, Thomas en ik zijn op een zondag naar het fort hier verderop gefietst. Het was een koude, mistige dag en de wind kwam ook nog uit het oosten over de rivier heen. Maar leuk was het wel.
Natuurlijk zijn we ook Sinterklaas wezen inhalen, wat nog niet helemaal meeviel. De zwarte Pietenboot zat door alle pakjes en de lage waterstand van de rivier vast, niet erg, maar toen kon de stoomboot met Sinterklaas niet aanmeren. Sint heeft met zijn boot eerst de Zwarte Pietenboot los moeten trekken, wat gelukkig lukte.

Hier was het nog heel vroeg, later stonden er heel veel mensen achter ons, om over de fietsen maar niet te praten:-)
Thomas vond het heel bijzonder voor zo'n oude man, dat die nog wist dat ze een tweeling zijn. Staat vast in het grote boek:-)
Daphne gelooft nog hevig, maar Thomas begint te twijfelen. Vorige week zei hij, dat hij dacht dat wij de schoencadeautjes in de schoen doen, want de kachelpijp is veel te smal. We hebben maar gezegd dat dat klopte, maar volgens Thomas is pakjesavond wel echt.....want dan klop Piet op de deur en staat er ineens een zak of doos met pakjes.

Ik heb niet zo heel veel aan het quilten gedaan. mijn SSCS is vorige week weg gegaan, mag ik helaas nog niets van laten zien. Net als de Kerstruil, die is ook weg en zelf heb ik hem ook al ontvangen. Dat kan ik op 2e kerstdag laten zien.
Wat ik wel kan laten zien, zijn de hartjes die ik voor de verjaardag van een vriendin heb gemaakt. Zelf vind ik ze superleuk geworden en zij vond ze gelukkig ook leuk


En afgelopen zaterdag waren Daphne en Thomas jarig. Ze zijn weer super verwend met mooie cadeaus en deze mooie en lekkere taarten. Het was gewoon zonde om ze aan te snijden.


Gisteren zijn we nog naar het Sinterklaasspektakel hier in de stad geweest met een optreden van clown Bassie, was een leuke dag weer.

Voor vandaag heb ik weer genoeg verteld.
Tot de volgende keer en een hele fijne dag,

Annelies

10 opmerkingen:

Shirley zei

Thoma kijkt relax, cool, zoals een jongen over wilt komen op de foto, vooral niet lachen, ik herken het wel. Leuke uitstapjes gemaakt, lol om de boot. Leuke tijd maar ook vermoeiend al die spanning bij de kinderen. Enige hartjes.

yvon zei

Leuk verslag van jullie belevenissen. Fijn dat de verjaardag geslaagd is en wat een super taarten. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk was om daar het mes in te zetten.....

Annelies zei

Een heel verhaal ! Leuk om te lezen.
De taarten doen me denken aan de tijd dat onze jongens die leeftijd hadden.

Inge zei

Zo herkenbaar, dat gezicht van Thomas op de eerste foto. Ik denk dat Shirley gelijk heeft, hij staat daar supercool te wezen en dan moet je vooral niet lachen.
Je bent lekker bezig geweest met de familie, pfieuw, druk, druk, druk.....
Leuke hartjes heb je gemaakt, maar dat kan je goed. Daar kan ik over meepraten, heb ook al eens hele leuke, zelfgemaakte cadeautjes van jou gekregen.
De taarten heb ik al bejubeld op FB. Ze zijn gaaf!

Groetjes,
Inge

Guusje, zei

Wat een mooie trui en wat goed dat hij het zwemdilpoma heeft gehaald, en de taarten die zijn geweldig mooi. Ze zullen vast ook erg lekker zijn geweest. Mooie foto van jullie samen en wat een lieve hartjes zeg kan me voorstellen dat ze ze mooi vond.

Chookyblue...... zei

i'm sure the sleigh will drop off a parcel for the SSCS really soon.......

Martine zei

Wat een mooie taarten hadden jullie. Die had ik ook aarzelend aangesneden.

creanita zei

fijn dat je terug bent en wat een leuk verslag.......de taarten zien er geweldig uit...... tot later

katrien zei

Wat leuk om weer iets van je te lezen.Mooi verhaal.Gezellige uitstapjes en mooie hartjes.
De taarten zien er super uit.

Willeke zei

Leuk verslag en wat een leuke foto's! De taarten waren magnifiek he. De kinderen vonden het allemaal zo zonde toen ze aangesneden werden, maar ja, ze waren ook heel wel erg lekker.