woensdag 3 augustus 2011

Nog meer vakantiepret

Afgelopen zaterdag zijn we naar Amsterdam, de Efteling, diergaarde Blijdorp, Groningen en Limburg. Nou ja, niet in het echt, maar naar Madurodam. Erg leuk om alles in het klein te zien. Jammer genoeg werkte het weer niet helemaal mee.
 Buiten bij de ingang zat deze heer of dame op een lekkere hap te wachtenZondag hadden we niet zo heel veel puf om een dag weg te gaan, maar zijn we 's middag s naar het stadskasteel in Zaltbommel geweest, waar op de zolder een tentoonstelling was met de tekeningen van Fiep Westendorp. Ook zijn we nog naar het beeld van Jip en Janneke geweest en als afsluiting wezen eten bij het fort.


Maandag en dinsdag hebben we heerlijk genoten van het zonnetje, wat we lang niet meer gezien hadden. Helaas is het vandaag vies plakkerig en nat weer. Ook hebben we 2 niet zo heel fitte kinderen. Daphne heeft een virus wat verwant is aan de 5e en 6e ziekte. Ze zit onder de rode vlekjes, echt ziek is ze niet, maar fit ook niet.

Vanmiddag zijn we het naar het Flipje museum geweest en heel even de stad in geweest.
We gebruiken deze vakantie de museum jaarkaart wel goed.

Fijne dag,
Annelies

4 opmerkingen:

Else zei

Zo zie je nog eens wat op 1 dag! Beterschap voor Daphne, en Flipje museum ik wist niet dat dat er was. fijne dag, knuffel Else

veronique zei

veel beterschap, en ze zijn daar inderdaad wat mottig van, maar niet echt ziek

leuke fotootjes

Guusje, zei

Wat een leuke tripjes hebben jullie gemaakt. Hoop dat de kinderen snel weer wat beter zijn.

Jane in Wales zei

Wat leuk, naar Madurodam. Ben ik al jaren niet geweest.
En beterschap met de kinderen!