zondag 24 juli 2011

Dagje Amsterdam

Gisteren zijn we een dagje naar Amsterdam geweest. Het weer was tot halverwege de middag lekker, helaas begon het toen te regenen.
Eerst zijn we via de Zeedijk en de Warmoesstraat naar de Dam gelopen. Weet ik veel welke straten we daar nog meer hebben gehad. We hebben wel wat dames achter de ramen zien zitten, maar daar kwamen we niet voor.
Eerst hebben we een bakkie koffie/ thee gedronken en toen hebben we het Paleis bezocht.
Wat een prachtig gebouw is dit.

Toen we eruit kwamen hebben we een rondrit per koets gemaakt van een half uur met het paard Pien en koetsier Eva. Wat een bekijks heb je dan.


Daarna even wat gegeten, binnen want er was net een stortbui en daarna hebben we de winkel van Den Haan bezocht. Ik heb een paar lapjes gekocht en mallen voor hexagons, foto volgt nog.

Daarna zijn we in de lange rij voor Madame Tussauds gaan staan, 20 minuten later waren we binnen. Wat een drukte binnen, maar wel erg leuk.

Daarna hebben we nog een rondvaart gemaakt, helaas regende het, maar we zaten lekker droog. Toen naar het station gelopen en tegenover het station nog lekker wat gegeten en naar huis. 
Vandaag zijn we maar lekker thuis gebleven,het regende toch. Ik heb lekker geborduurd, Daphne en Thomas  hebben hun slaapkamer verbouwd tot camping en DH heeft lekker gerommeld.

Vandaag had ik nog een leuke stunt.
Mijn computer heeft het een hele tijd niet goed gedaan, dus ik had de laptop in gebruik. Als ik dan klaar was met computeren deed ik de laptop dicht. Voelen jullie hem al aankomen......vanochtend zat ik weer eens achter mijn computer, die naar de dokter is geweest. Ik was klaar, dus ik deed de computer dicht, wilde alleen niet zo goed lukken. DH moest heel hard lachen......

Nog een fijne zondag,
Annelies

2 opmerkingen:

Miranda zei

Zo hebben wij 2 jaar terug toen nog vanuit Amerika komende als toerist Amsterdam bezocht...mooie stad hoor!

Gert zei

Hoewel ik er niet zou willen wonen, blijft Amsterdam een leuke stad. Wat een leuke uitstapjes doen jullie in de vakantie. Ik zal duimen dat het weer iets droger wordt...