vrijdag 25 maart 2011

Ben er nog.....

Het is al weer een paar weken geleden dat ik op mijn blog heb geschreven, niet dat ik niets gedaan heb, maar de zin om te schrijven was er niet.
Afgelopen weken ben ik hier mee bezig geweest

Tja, nu zien jullie nog niet veel......


Een mandjesquilt gemaakt van 2 layer cake's en verschillende achtergrondjes. De mandjes zijn 7 cm, niet o heel groot dus. Hij is nog niet helemaal klaar, maar ik ben nu druk bezig met de presentjes voor de Paasruil. Het eerste ding is bijna klaar en vreselijk leuk geworden, maar jammer genoeg kan ik dat nog niet laten zien, 25 april is de blogdag voor de Pasen ruil.

Vanmiddag heb ik vreselijk nieuws gehoord, mijn eerste vriendje heeft woensdagnacht een hartstilstand gehad en is helaas overleden. Dit nieuws hakt er goed in bij mij. Hij was pas 50 jaar.

Afgelopen woensdagavond had ik weer de Quiltbengelavond, deze keer bij Willeke. We waren jammer genoeg niet compleet, maar we hebben niet alleen gekletst maar ook hard gewerkt. Willeke was nog steeds bezig met haar Aunt Millie. Het wordt weer een heel mooi blok


Trea was met een leuke frisse quilt bezig


Hennie was met deze quilt bezig. Op de gaatjes komen nog geappliceerde rondjes.

En ik......dat kan ik niet laten zien, vanwege de Pasenruil.

Wat een heerlijk weer was het de afgelopen dagen. Ik heb al een paar middagen heerlijk buiten in het zonnetje zitten quilten. Jammer genoeg was er vandaag een beetje meer wind, zodat het hier niet lekker was om buiten te zitten.

Allemaal een fijn weekend, ik ga zondag bonbons maken, mmmmmmmmmm

Annelies

4 opmerkingen:

Guusje, zei

Als eerste sterkte met het verlies.
Je hebt erg mooie mandjes gemaakt maak je hem nog groter? De quilt die je laat zien vind ik ook erg mooi.

Jindi's Cottage zei

Condolences on your loss...that is too young, sad...
Love your baskets...they are beautiful...

Willeke zei

Jaa, daar is ze weer!
De foto's van onze quiltbee zijn goed gelukt. En je mandjes zien er ook geweldig uit.
Wat een naar bericht kreeg je, veel sterkte hoor.

Marcha zei

Oei wat leuk zijn je mandjes geworden! Ik ken het hoor, had ook echt geen zin om te bloggen, maar ben weer een beetje aan de gang! Sterkte ;o)