maandag 28 februari 2011

Handwerkbeurs Zwolle

Gisteren ben ik met man en kinders naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest.
Het was een leuke beurs, ik vond het er behoorlijk druk, maar ik heb leuke aankopen gedaan en natuurlijk ben ik verschillende bekenden tegen gekomen, bekenden van het quiltweekend en een paar bloggers en/of forumbekenden.
Dit zijn mijn aankopen
Een leuk boek om tassen te maken, het borduurblad wat je gratis kreeg, oh de bedeltjes die ik daar heb gekocht ben ik vergeten om op de foto te zetten, een leuk tassenpatroon van een poes, patroon voor een quilt met dames in badkleding, en wat stof voor de nieuwe quilt die ik ga maken.

Daarna zijn we nog even bij een tante in Harderwijk op bezoek geweest. In die 2 uurtjes dat we bij haar waren heeft het blijkbaar enorm geregend, bij de auto lag een enorme plas water, konden bijna niet droog in de auto komen.

Vandaag is de school weer begonnen, wel wennen hoor om weer op tijd op te staan.

Fijne dag,
Annelies

4 opmerkingen:

Gert zei

Jij hebt ook al van die mooie aankopen gedaan Annelies. Ook ik heb een erg leuke en gezellige dag gehad, en heb weer veels teveel spullen gekocht ^_^ Leuk je nu eens ontmoet te hebben, en weliicht komen we elkaar vaker tegen.

Klaske zei

Leuke buit heb je gekocht!! Jammer dat wel elkaar niet hebben getroffen...
Wij hadden op de terug weg dikke vlokken natte sneeuw!!

Marielle zei

Wat een leuke dingen, dat patroon van die dames is erg grappig, word je helemaal blij van als je daar aan gaat werken :-)

Willeke zei

Mooie aankopen Mup! Wat was daar veel te zien he. Ik werd er helemaal dizzy van.