maandag 26 juli 2010

Terug van weggeweest

Ik ben er weer.

Ik ben met man en kinders een weekje naar Midwolda op vakantie geweest.
We hebben een heerlijke week gehad met heerlijk weer. De kinders hebben heerlijk gezwommen in de zwemplas waar "ons" chalet voor een week aan stond.
Wij hadden het rechtse chalet, naast de glijbaan.En dit was ons uitzicht........
Maandag zijn we naar kabouterland geweest en natuurlijk ben ik hier geweest, wat een winkel, zoveel keus............
Dinsdag was het erg warm en zijn we heerlijk 'thuis' gebleven, helaas kreeg onze dochter wat last van heimwee.
Woensdag was het ook erg heet, maar vanwege heimwee, zijn we maar iets gaan bekijken en dat is Bourtange geworden. Jammer dat we die dag zo vreselijk veel last hadden van donderbeestjes. Zo klein, maar zo vreselijk kriebelen, brrrr.....ik voel ze weer.


Donderdag was het gelukkig koeler en zijn we de dierentuin van Emmen onveilig wezen maken. We hadden bijna een pinguin mee genomen. Daar loop je tussendoor en hij wilde gewoon mee...
 Op de terugweg zijn we ook even hier naar wezen kijken.

Vrijdag even in Delfzijl wezen kijken en toen was het al weer zaterdag.
Op de terugreis hebben we een tussenstop gemaakt in Staphorst en zijn bij haar wezen kijken, en kwamen daar Leintje tegen.
Daarna zijn we even bij haar op de koffie geweest en toen naar huis.
Thuis waren een paar beesten heel erg blij dat we er weer waren en er zat wat leuks bij de post. Ik had de give away bij haar gewonnen.

Het was dus een hele leuke vakantie en de foto's van mijn aankopen volgen nog.

Fijne dag,
Annelies

7 opmerkingen:

Cisca zei

Leuke vakantie, jammer alleen dat je dochter heimwee had, zielig hoor! Mooi chalet en lekker aan het water. Ook nog patchworkwinkels bezocht, het kan niet beter. En dan thuiskomen en een give-away gewonnen hebben! Dat is nog eens leuk thuiskomen. Ben benieuwd naar je aankopen en je give-away.
Groetjes, Cisca

margrith zei

ooooh annelies wat hebben jullie een mooie vakantie gehad,daar hoef je niet voor in spanje of waar dan ook te zitten,ik heb moeten werken met die hitte.
wij krijgen over 2 weken vakantie.
super leuk huisje

Else zei

Zo te lezen een lekker weekje weg! fijne dag, Else

quilting Jeannet zei

Heerlijk Annelies, zo zie je maar dat je niet over heel de wereld hoeft te zwerven om het ergens goed te hebben, ook wel eens heel goed om te lezen en te horen, ben benieuwd naar je aankopen. Wij blijven overigens ook meestal in Nederland hoor, en daar heb ik het prima naar het zin!Jij boft ook wel met je give aways.....

groetjes, Jeannet

groetjes, Jeannet

Guusje, zei

Het ziet eruit dat jullie een gewledig leuke vakantie hebben gehad. Fijn om dat te lezen.

yvo zei

Leuk verslag Annelies, en tja als je eenmaal bij de Naaidoos bent geweest... Heerlijke winkel. Jammer dat je dochter heimwee had en ook jammer dat door een misverstand we elkaar niet hebben ontmoet. Maar wie weet een volgende keer beter.

Inge Slaats zei

Midwolda....nooit geweest, maar aan de foto's te zien, is het er leuk. Jullie hebben in ieder geval een gave vakantie gehad.
Fijn weekend!

Inge