zondag 19 mei 2013

foto's tuin en meer....

En toen waren er zomaar weer een paar weken voorbij......

We hebben nu nog 2 ondeugende pups in huis. Wat groeien ze hard.....In de tuin groeit en bloeit het nu ook welig, vooral het onkruid
Ik heb ook een paar bakken met groente, de sla kunnen we deze week al eten. Ook staan er rode bietjes in, tomaten , paprika en heb ik worteltjes, radijs en lente-ui gezaaid, maar die komen nog niet op, kan ook nog niet na 3 dagen :-)


Op quiltgebied is er niet zoveel te laten zien. Ben wel druk bezig met mijn quilt, maar om nu elk blaadje en rondje wat erop zit te laten zien........ Binnenkort komt er weer een update, want het schiet al wel een heel eind op.

Fijne 1e Pinksterdag en geniet van het mooie weer, morgen is het waarschijnlijk al weer over.


Groetjes,
Annelies


maandag 6 mei 2013

Veldhoven

Afgelopen vrijdag, op mijn 29e trouwdag, ben ik samen met man en kids naar de quiltexpo in Veldhoven geweest.
We hebben genoten, ik iets meer als de anderen, maar het was leuk. Ik heb het hele mooie boek van Petra Prins gekocht, een klosje applicatiegaren en een paar lapjes.
Ik heb maar een paar foto;s van de quilts gemaakt.
Ook ben ik weer een paar bloggers tegen gekomen, natuurlijk Gert, Inge en haar zus Erna en heb ik Lida mogen ontmoeten.

Ook de quilts van de Australische Di Ford  hingen er, wat een schitterende quilts zijn dat, zo mooi dat ik gewoon vergeten ben om er foto's van te maken.


De pups van Quinty zijn al bijna 8 weken oud. Ze worden zo ondeugend en kunnen er een lekkere puinhoop van maken :-) . Ze hebben ook al kennis gemaakt met Boris, hun vader. Boris vindt ze ook heel interessant, maar verder kijkt hij er niet echt naar om, al lag hij vanochtend wel in de buurt toen ze buiten waren.


Het quilten staat even op een laag pitje, ik heb last van mijn elleboog en moet het dus een beetje rustig aan doen. Ik doe wel wat, maar veel te weinig om te laten zien.


Groetjes,

Annelies