maandag 9 juli 2012

Zuiderzeemuseum en meer

Afgelopen vrijdag hadden de kids al vakantie en zijn we met de trein naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen geweest. Je kan vanaf het station met een boot naar het museum toe. Jammer dat het weer toen nog heel erg tegenviel en we geen jas bij ons hadden, brrrrr.....
Gelukkig klaarde het later op en kwam de zon tevoorschijn.
We vonden het allemaal een heel leuk museum en zeker voor herhaling vatbaar, alleen jammer dat het zo'n eind weg is.En ons "Marker" meisje.


's Avonds, toen we nog niet zo heel lang thuis waren, kwamen er 2 luchtballonnen heel erg laag over, ze konden nog maar net de rivier oversteken.
Gisteren was er een feestmarkt bij ons in het stadje, jammer dat het weer zo heel erg tegen viel, maar het was toch heel erg leuk.

Vandaag is dan echt de vakantie begonnen en morgen en woensdag gaan ze naar het bouwdorp. Ben benieuwd hoe ze dat vinden, het is voor hun de eerste keer.

Fijne maandag,

Annelies

maandag 2 juli 2012

mijn UFO

Zo zie je me weken niet, en nu 2 x op 1 dag.

Aan deze quilt heb ik afgelopen zaterdag gewerkt. "s Morgens waren het nog blokken en aan het einde van de middag had ik dit.


En verder ben ik met deze bezig. Hij is bijna klaar, want de stof is op. Moet nog wel even bedenken hoe ik verder ga, er zit al wel iets in mijn hoofd te broeden.Verder nog wat leuke foto's van afgelopen weken.Begin juni waren een oom en tante van mij 50 jaar getrouwd en dit heb ik voor ze gemaakt.Wat vinden jullie van deze heerlijke frambozen, heerlijk waren ze......
En van mooie bloemen.
Fijne avond,

Annelies


Ps; ik gooi de woorddinges er maar weer af, kijken wat er gaat gebeuren.

UFO-dag

Afgelopen zaterdag had ik een UFO dag in Hagestein. En inderdaad, ik heb van lossen blokken een top gemaakt, nu nog sandwichen en quilten. Helaas kan ik nog geen foto van de top maken, want er is niemand die hem even op kan houden, Zou het maar niet aan de honden vragen.
Jammer genoeg kon ik niet de avond blijven, want we hadden nog een 40 jarig huwelijksfeest, wat gelukkig ook heel erg gezellig was. We waren zondagochtend vroeg weer thuis, maar tjeee, dat zijn we toch echt niet meer gewend om zo laat naar bed te gaan.

Nog 1 weekje school en dan hebben de kids 6 weken vakantie, is wel nodig ook, ze zijn zeer moeilijk wakker te krijgen 's morgens. Heerlijk ook om 6 weken lang niet op de klok te hoeven leven, nou ja, werk wel gewoon door in de vakantie, dus wel vroeg op blijven staan.

Verder doe ik wel wat aan quilten, maar niet echt veel om jullie al te laten zien.

Groetjes en nog een fijne maandag,

Annelies

ps, ik heb de woorddinges :-)  er weer opgezet, kwam veel rotzooi binnen