zondag 26 juni 2011

Uilenpark

 Vandaag zijn we naar uilenpark de Paay geweest. Eigenlijk hadden we naar de Farm and Countryfair in Aalten willen gaan, maar dat was een beetje te ver rijden, dus maar iets dicht bij huis gezocht. Het was alweer heel wat jaren geleden dat we bij de Paay zijn geweest, en het was veranderd, maar wel leuk. Er zaten dieren die je in een dierentuin niet zo snel tegenkomt, ook de Pippi Langkous aapjes zaten er en ik heb er een over zijn pootje geaaid. Er zitten daar heel veel soorten uilen, diverse oehoes, Thomas werd bijna onder gescheten door een uil, hij miste maar net......


een razendsnelle en nieuwsgierige eekhoorn
Op quiltgebied heb ik heel weinig gedaan, ik ben de blokken die ik al klaar heb van de Mystery quilt aan het doorpitten, eentje heb ik al klaar.

Morgen schijnt het heel erg warm, zeg maar heet, te gaan worden. Veel drinken en de schaduw opzoeken.
Fijne avond,
Annelies

maandag 20 juni 2011

Guus

Gisteren zijn we met het hele gezin naar het concert van Guus Meeuwis in het PSV stadion in Eindhoven geweest. Wat een enorme mensenmassa, maar het was geweldig. De weergoden waren ons ook gunstig gestemd tijdens het concert, er zijn 2 hele kleine buitjes gevallen, waar je niet eens van nat werd. Waar wij zaten zouden we toch niet nat zijn geworden, maar voor de mensen op het veld was dit fijn.
Om 19.00 uur was het concert afgelopen, voor we buiten waren en bij de auto, die dicht bij het stadion geparkeerd stond, waren we een half uur verder, maar voordat we Eindhoven uit waren, waren we een uur verder. We kwamen om 21.15 uur thuis. Thomas was in de auto al in slaap gevallen en is vanochtend pas weer wakker geworden.
 Hier wat foto's van het concert


 Met een optreden van Doe MaarFijne avond,

Annelies

zaterdag 18 juni 2011

vrijdag 10 juni 2011

Wat een week.....

Het was wel een rare week afgelopen week. Mijn man en kinders liepen de avondvierdaagse. Omdat het verzamelen om 18.00 uur was, moesten we al om 17.00 uur eten, normaal eten we op zijn vroegst pas om 18.00 uur. Erg wennen om al zo vroeg aan het eten te beginnen. Mijn man heeft deze week helemaal geen warm eten op, alleen maar brood.
De avondvierdaagse is goed verlopen, alleen de eerste avond hebben ze regen gehad. Gisteravond was de laatste avond met bloemen en heel veel snoep.
Gelukkig hebben de kinderen vandaag vrij van school, want moe zijn ze helemaal niet, vinden ze zelf, maar ze kunnen weinig van elkaar hebben. Dus moe, hoe kom je erbij.....

Afgelopen week is ook een oom van mij, op 84 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van slokdarmkanker. Gisteren hebben we hem begraven. Helaas gaat het met een andere oom van mij (broer van de overledene) ook heel erg slecht. Ben bang dat we binnenkort weer een begrafenis hebben.

Voor degene die het pinksterweekend op stap gaan, veel plezier. Wij blijven thuis, hebben zondag en maandag een verjaardag.

Fijne dagen allemaal,
Annelies

zondag 5 juni 2011

Open tuin

Vanmiddag zijn we even naar de buren een paar huizen verderop gelopen, die deden gisteren en vandaag mee aan de open tuinen route die 2 x per jaar gehouden wordt. De tuin zien we normaal alleen maar als we over de dijk langs rijden. Ze hebben een prachtig onderhouden tuin.


Op haar blog ontdekte ik mijzelf, man en kinderen in Vaassen.


Fijne avond,
Annelies

Kasteel Cannenburch en AGA

Afgelopen donderdag, hemelvaarsdag, ben ik samen met DH en de kids naar de quilttentoonstelling in kasteel Cannenburch te  Vaassen geweest. Het was een mooie tentoonstelling, al waren er wel een paar kleine minpuntjes. Er hing heel veel van dezelfde mensen en sommige quilts hadden helemaal geen kaartje wie de quilt gemaakt had. En jammer genoeg mochten er in het kasteel geen foto's gemaakt worden.
Maar het winkelstraatje met de catering was super.

Toen we bij het kasteel aankwamen , kwam er net een plekje vrij op het parkeerterrein, en na 1,5 uur rijden hadden we wel zin in een bakkie. We zijn maar wat gaan drinken in het koetshuis, maar tjonge, daar moesten blijkbaar de koffiebonen nog geplukt worden......
Al met al was het een mooie dag met heel mooi weer.
Toen we thuis kwamen, zagen we dat we nieuwe buren hebben. Maken jullie even kennis.....


 Gister aan het eind van de middag hadden we een AGA bijeenkomst bij een van de leden in 's-Gravenzande, op een park vlakbij de zee. Het was heerlijk weer, maar wat een wind op het strand.


met strandkapsel, rechtop in de windJorine en Marjolein hadden het perfect georganiseerd, allemaal vis.Het was super, Jorine en Robert, bedankt voor de gezellige avond.

Morgen begint hier de avondvierdaagse,  Daphne en Thomas lopen samen met papa met de school mee. Ze lopen de 5 km. Hopelijk hebben ze een beetje goed weer en ik wens ze heel veel plezier.

Fijne zondag,

Annelies