vrijdag 10 juni 2011

Wat een week.....

Het was wel een rare week afgelopen week. Mijn man en kinders liepen de avondvierdaagse. Omdat het verzamelen om 18.00 uur was, moesten we al om 17.00 uur eten, normaal eten we op zijn vroegst pas om 18.00 uur. Erg wennen om al zo vroeg aan het eten te beginnen. Mijn man heeft deze week helemaal geen warm eten op, alleen maar brood.
De avondvierdaagse is goed verlopen, alleen de eerste avond hebben ze regen gehad. Gisteravond was de laatste avond met bloemen en heel veel snoep.
Gelukkig hebben de kinderen vandaag vrij van school, want moe zijn ze helemaal niet, vinden ze zelf, maar ze kunnen weinig van elkaar hebben. Dus moe, hoe kom je erbij.....

Afgelopen week is ook een oom van mij, op 84 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van slokdarmkanker. Gisteren hebben we hem begraven. Helaas gaat het met een andere oom van mij (broer van de overledene) ook heel erg slecht. Ben bang dat we binnenkort weer een begrafenis hebben.

Voor degene die het pinksterweekend op stap gaan, veel plezier. Wij blijven thuis, hebben zondag en maandag een verjaardag.

Fijne dagen allemaal,
Annelies

5 opmerkingen:

Guusje, zei

Jullie ook hele fijne pinksterdagen en gecondoleerd met je oom.
Wat goed van de kinderen dat ze de avondvierdaagse hebben gelopen. Een hele prestatie.

Willeke zei

Wat staan ze leuk op de foto! Hebben ze veel snoep gekregen?
Gecondoleerd met het verlies van je oom. Hopelijk gaat het met de andere inmiddels wat beter. Ondanks alles, fijn weekend!

Over ons zei

piep

mijn deelneming met je oom en we hopen op het beste voor de broer. Prodiciat aan je mannen dat ze de vierdaagse uitgelopen hebben

hoop dat je een fijn weekend hebt

knuf mieke

Shirley zei

Ook namens mij gecondoleerd, het is ze zielig als er zoveel leed aan vooraf gaat he.

Johanna Zweden zei

Heren gefeliciteerd met het behalen van de 4 daagse.
Sterkte met je broer.
en ja afscheid nemen doet pijn. Nog gecondoleerd.
Liefs Joke