zondag 5 juni 2011

Kasteel Cannenburch en AGA

Afgelopen donderdag, hemelvaarsdag, ben ik samen met DH en de kids naar de quilttentoonstelling in kasteel Cannenburch te  Vaassen geweest. Het was een mooie tentoonstelling, al waren er wel een paar kleine minpuntjes. Er hing heel veel van dezelfde mensen en sommige quilts hadden helemaal geen kaartje wie de quilt gemaakt had. En jammer genoeg mochten er in het kasteel geen foto's gemaakt worden.
Maar het winkelstraatje met de catering was super.

Toen we bij het kasteel aankwamen , kwam er net een plekje vrij op het parkeerterrein, en na 1,5 uur rijden hadden we wel zin in een bakkie. We zijn maar wat gaan drinken in het koetshuis, maar tjonge, daar moesten blijkbaar de koffiebonen nog geplukt worden......
Al met al was het een mooie dag met heel mooi weer.
Toen we thuis kwamen, zagen we dat we nieuwe buren hebben. Maken jullie even kennis.....


 Gister aan het eind van de middag hadden we een AGA bijeenkomst bij een van de leden in 's-Gravenzande, op een park vlakbij de zee. Het was heerlijk weer, maar wat een wind op het strand.


met strandkapsel, rechtop in de windJorine en Marjolein hadden het perfect georganiseerd, allemaal vis.Het was super, Jorine en Robert, bedankt voor de gezellige avond.

Morgen begint hier de avondvierdaagse,  Daphne en Thomas lopen samen met papa met de school mee. Ze lopen de 5 km. Hopelijk hebben ze een beetje goed weer en ik wens ze heel veel plezier.

Fijne zondag,

Annelies

4 opmerkingen:

Ineke-A zei

Leuke foto's en wat jammer dat je zo lang moest wachten op een bakkie koffie. Het was leuk je te ontmoeten, hopelijk zien wij elkaar nog eens bij een of andere tentoonstelling. Groetjes Ineke (Apeldoorn)

Guusje, zei

Ja Cannenburgh was erg leuk, jammer dat ik je niet heb gezien ik had je graag even gesproken. Leuke nieuwe buur hebben jullie en jullie uitje gisteren ziet er geweldig uit. Heerlijk zo langs het strand.

Peti zei

He Annelies, dat klinkt als een heerlijk en ook lekker Hemelvaartsweekend! Er zijn donderdag zoveel bloggers geweest, jammer dat we elkaar niet gesproken hebben. groetjes Peti

Kllaske zei

Ik was er donderdag oook, ik ben je helaas niet tegen gekomen...Jammer!!
Misschien een volgende keer beter...