dinsdag 11 januari 2011

Ben ik weer

Ik ben nog steeds verkouden en mijn oren doen het ook nog niet goed, maar heel langzaam gaat het weer de goede kant op. Doordat ik ook heel weinig energie heb, heb ik niet zo heel veel gedaan. Ik heb 3 blokjes van de Sweet klaar, waarvan er de eerste op 30 december is gemaakt.

  Vooral het tweede applicatieblok met al die rondjes, koste heel veel tijd.

Door al het suffe ziek zijn, hebben we afgelopen zondag pas de kerstboom opgeruimd. En ja kerstboom eruit, wat moest er dan ook al weer in.........
volgens mij geen kat op tafel :)

Vorige week, 6 januari, was mijn lieve mannetje jarig, maar zelfs zijn verjaardag hebben we uitgesteld door mijn geblaf. 
Ik was er wel blij mee, want met die verstopte oren is het niet leuk, zeker niet met veel lawaai om me heen.
Ik hoop morgenavond goed genoeg te zijn om naar de eerste bee van dit jaar te gaan.

En kijk hier eens trots wandelen met papa en zelf een hond (Jelle) te mogen vasthouden.

Ik ben benieuwd hoe hoog water we zullen krijgen. Ik heb vanochtend gekeken, en de kribben staan nu onder water. Morgen wordt pas het hoogste punt bij Lobith bereikt, dus het duurt nog een aantal dagen voor dat water hier is. 
Sinds de dijkverzwaring in 2000 heeft pas 1 keer het water tegen de dijk aangestaan, dus ik vind het wel spannend of het nu tegen de dijk aan zal komen.

Fijne dag,
Annelies

5 opmerkingen:

marga zei

Ondanks je gezonheids perikelen zijn je blokken van de Sweet erg mooi geworden.
De meeste quiltsters willen toch vaak sneller dan het kan.
Groeten Marga

carine zei

Wat mooi! Je word er echt blij van niettegenstaande het buiten guur weer is. Groetjes Carine-Brugge

Mascha zei

Het zijn hele mooie blokken geworden. Wel vervelend voor je dat je nog niet helemaal beter bent.
Beterschap.
Groetjes Mascha

Miranda zei

Wowie...wat een mooie blokken! Leuk die combi van patchen en appliceren. Voor die bewerkelijke blokjes was het nier erg dat je ziek was...kon je op het gemak zo nu en dan een rondje maken! Succes met het hoge water.

Guusje, zei

Niet veel gedaan die blokken zijn volgens mij heel veel werk en je hebt ze geweldig mooi gemaakt. Prachtig gewoon. Ja de kat denkt wat een heerlijk plekje daar zijn ze zo goed in.
En ik hoop voor jullie dat het allemaal redelijk meevalt met het hoogwater, de vorige keer weet ik ook nog want toen ging ik met mijn broertje die in Zwolle woonde naar Hoogeveen het was heel bijzonder om dat allemaal te zien onderweg.