vrijdag 22 oktober 2010

VAENW

Afgelopen week is moeizaam begonnen. Wat was ik moe, gelukkig gaat het nu een heel stuk beter.

Gelukkig kwam dit leesvoer binnen. Besteld bij de Book Dispository. Ik vind het hele leuke boeken.Ook heb ik dit leuke speldenkussen vorige week nog gemaakt.

Vanochtend kreeg ik een mailtje dat mijn speldenkussen van de Pincushion Swap binnen is. 
Pfoe, het was een lange reis, heeft er 2 weken over gedaan Mijn speldenkussen is er nog niet, maar gaat vandaag op de post, is mij verteld. Hopelijk duurt deze reis korter.

Gisteren heb ik dit leuke tuniekje voor Daphne gemaakt. 


.
En dan nog een leuke collage van onze te gekke huisdieren. Let vooral op Quinty, heerlijk op de bank met wat leesvoer erbij. Jammer dat het vrouwtje, ik dus, het niet goed vond......Morgen ga ik naar de tentoonstelling in Woudrichem. Ik heb er zin in. 

Fijn weekend,
Annelies

8 opmerkingen:

katrien zei

Wat heb je er mooie boeken bij.
En wat een schattig spelenkussen.

quilting Jeannet zei

Dank voor de tip Annelies, ik heb het boek meteen besteld van Lynette.

groetjes, Jeannet

Guusje, zei

Wat een leuke boeken laat je zien ze lijken me allemaal erg mooi. Het speldenkussen is een lieffie en wat een schatiig jurkje heb je gemaakt en mooie foto's van jullie dieren laat je zien. Fijne dag in Woudrichem.

Klaske zei

Mooie boeken,veel plezier vandaag!

Mascha zei

Hoi,
Wat leuk om het speldenkussen hier te zien. Weet ik gelijk wie je bent. Wat een leuke boeken. En dat jurkje zo lief.
Groetjes Mascha

Willeke zei

Allemaal leuke dingen op de foto's! Mooie boeken, het Flower Festival boek heb ik zelf ook. Wat heb je het speldenkussen leuk afgewerkt aan de hoeken! Leuk stofje voor het tuniek voor Daphne. Veel plezier in Woudrichem.

Rina zei

Heerlijk weer zulk leesvoer. Komt het speldenkussen ook uit een van deze boeken. HIj is erg leuk geworden. Veel plezier in Woudrichem en op de bank met je boeken

Jindi's Cottage zei

Groetjes...Enjoy your new books, there is some good reading there...I almost made your pincushion from the Lynette Anderson book...but I changed my mind and used another designer's pattern...I hope the postman isn't taking too long to get your parcel to you. The turtle pincushion is very cute.
Sorry I can't write in Dutch.