dinsdag 7 september 2010

Herfst en Dotty

Afgelopen zondag heb ik nog een aantal leuke foto's gemaakt van de tuin. Het was die dag schitterend weer.


Heel ander weer was het vanochtend, brrr....... En juist vandaag gingen mijn kinders op schoolreisje naar de Spelerij in Dieren. Gelukkig werd het later op de ochtend droog en hebben ze een fantastische dag gehad. 10 minuten later als gepland kwam zoals altijd weer een lege bus aan bij school. Vol verhalen zijn ze thuis gekomen en ze slapen nu als een roos.
Omdat ik vandaag toch niet om 12 uur op het schoolplein hoefde te zijn, zijn mijn man ik ik even naar Dorry geweest. Wat een leuke winkel, hoe langer je daar rond kijkt, hoe meer je ontdekt. En natuurlijk waren er weer enkele lapjes die heel graag met me mee wilde;) Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen, dat snappen jullie wel.


Vanmiddag ben ik verder gegaan met de Scandinavian Christmas en die is nu tot zover klaar.

Ik ga nog even wat blokken aan elkaar maken.

Fijne avond,
Annelies

6 opmerkingen:

Ellen zei

Wat een heerlijke aanwinsten en je SC wordt heel mooi.

Nelleke zei

Hallo Annelies wat heb je leuke lapjes gekocht ook ik ben aan mn tweede blok van de Scandinavian Christmas bezig daarom o zo leuk om de jouwe te bewonderen.Veel succes en tot de volgende keer.Groetjes Nelleke

Cisca zei

Mooi, al die tuinfoto's. Fijn dat de kinderen niet de hele dag regen hebben gehad, leuk, hè, dat aloude wegkruipen, dat gaat van generatie op generatie.
Wat een lieve lapjes heb je bij Dorry gekocht. En je bent al lekker op de helft met je Scandinavian Christmas! Hij ziet er prachtig uit.
Groetjes, Cisca

katrien zei

WAt mooi die SC.

Quilt it & Dotty www.quilt-it.nl zei

O, ben jij Mupminoes! Zeg dat dan :-)

Marielle zei

Wat een lieve lapjes wilden er met je mee, Heel lief van je dat je ze niet hebt achtergelaten :-)